November 3, 2018

Kulutusluotto

Kulutusluottoa 500 – 60.000 € nopeasti

Lendia tekee kulutusluoton hakemisesta helppoa. Täytät vain yhden helpon lainahakemuksen ja me kilpailutamme lainatarpeesi kaikkien pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Sinun ei tarvitse hakea erikseen jokaisen pankin lainatarjousta ja täyttää monia hankalia lainahakemuksia.

Lendia.FI:n kautta on mahdollista hakea jopa 60.000 euron suuruista kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia ja sille saa maksimissaan jopa 15 vuotta maksuaikaa. Hakeminen on helppoa ja aina täysin maksutonta eikä sido sinua millään tavalla. Voit rahassa tutustua saamiisi kulutusluotto-tarjouksiin ja hyväksyä niistä itsellesi sopivimman, tai vaikka hylätä ne kaikki. Voit hakea kulutusluottoa meidän avullamme 24h vuorokaudessa sillä palvelumme on aina auki!

Hae kulutusluottoa kätevästi alla olevastas napista!

HAE KULUTUSLUOTTOA TÄSTÄ!   KULUTUSLUOTTO

Mikä on kulutusluotto ja mihin sitä käytetään?

Kulutusluotto on Suomessa suosituimpia lainatuotteita, ja sitä on tarjolla mitä erilaisempiin tarkoituksiin.

Kulutusluottoihin törmää monessakin paikassa kuten erilaisten kulutushyödykkeiden ostossa kuten huonekalut, elektroniikka, lomatakat tai auton ostamisen yhteydessä. Kulutusluotto on lyhyeesti laina joka on tarjoitettu arjen hankintojen rahoittamiseen kertaluontaisena tai jatkuvana luottona jota voi käyttää tietyn luottorajan puitteissa.

Kulutusluotto on vakuudeton, sen hakuprosessi on aina erittäin nopea ja se voi olla summaltaan sadasta eurosta aina 60.000 euroon asti.

Monilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla on tuotteita jotka ovat nimeltään kulutusluotto mutta ne eivät suinkaan ole kaikki samanlaisia ehdoiltaan, koroiltaan tai kuluiltaa. Siksi aina kulutusluottoa hakiessa kannattaa se kilpailuttaa meidän Lendia.fi maksuttomassa palvelussa. Sen sijaan että hakisit tarjoukset kaikista mahdollisista paikoista jotka tarjoavat kulutusluottoja , riittää että täytät vain yhden nopean lainahakemuksen sivullamme ja me kilpailutamme puolesta lähes 30 eri pankkia ja luottolaitosta hetkessä ja pääset rauhassa valitsemaan itsellesi sopivimman.

Kulutusluottoa ei ole pakko käyttää tiettyyn hankintaan!

Kulutusluottoa ei ole pakko käyttää minkään tietyn ostoksen tai hankinnan rahoittamiseen. Voit käyttää kulutusluottoa miten itse tahdot vaikka lomamatkaan tai joululahjoihin. Kulutusluottoa hakiessa ei tarvita erillistä selvitystä sen käyttötarkoitukselle!

Jotkut kulutusluotot ovat poikeuksellisesti tarkoitettu vain tiettyyn ostokseen tai tietyn palvelun maksuun. Esimerkiksi vaikka varaessasi lomamatkaa saattaa olla että matkailuyritys tarjoaa matkalleen osamaksumahdollisuutta jolloin kyseinen kulutusluotto rajoittuu vain tähän tiettyyn lomamatka-tuotteeseen.

Erilaisia kulutusluottoja

Kulutusluotto voi olla kertaluoteinen laina tai jatkuva tililuotto. Kertaluoteisena kulutusluoto on kuin tavallinen laina ja usein ehdoiltaan myöskin samanlainen. Jatkuvan tililuottona kulutusluotto on joustavampi, sillä sitä voi aina käyttää tietyn luottorajan puitteissa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun on lyhentänyt luottoa tietyn verran luottoa niin sen takasinmaksetun osan voi ottaa jälleen käyttöönsä. Tietenkin nostaessasi luottoa uudelleen siihen saattaa kohdistua esimerkiksi prosentuaalinen tai kiintea luotonnostopalkkio.

Yhteenvetona kulutusluotoista voidaan sanoa se että niitä on paljon erilaisia ja ennen sellaisen otamista kannattaa tehdä ilman muuta niiden kilpailutus.

Tämä onnistuu helpoiten täyttämällä nopea hakemus alla olevasta napista!

HAE KULUTUSLUOTTOA TÄSTÄ!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Arvio
Author Rating
51star1star1star1star1star